Norský talent Hanne KolstØ bude na Sázavafestu

sázavafest 2013Těšíš se na letní pohodu a festivaly, ale zatím jsou slibné vyhlídky dobrou muziku a zábavu s kamarády ještě daleko? Sázavafest představil dalšího interpreta, který zpestří program. Organizátoři hledají talenty a jednoho už zavětřili - norskou ceněnou hvězdu s charakteristickým hlasem Hane KolstØ.


Hane KolstØ je jednou z nejžádanějších zpěvaček a hudebních skladatelek v Norsku. Na letošním Sázavafestu vás vtáhne do do svého filosofického světa s prvky islandské kultury. Naplno si tak budete moc užít její unikátní hlas, inteligentní texty se smyslem pro melodii a zamyšlení.

Hanne je velmi aktivní, za poslední čtyři roky poslala do světa celkem šest alb. Její hudba je průřezem devadesátkového soundu a trip-hopu, vzniká z několika syntetizátorů dávajících dohromady beaty, akustické kytary a skvělý hlas. Inspirací při tvorbě songů jsou pro Hanne vyhlášení umělci jako Depeche Mode nebo Björk.

Minulý rok odjela Hanne úspěšné turné po Německu a USA. První víkend v srpnu ji představíme na Sáazavafestu ve Světlé nad Sázavou, zajisté nás o svých kvalitách nebude muset přesvědčovat.

 

sázavafest 2013


Informace o vstupenkách
Do 19. února můžete koupit vstupenku za cenu 550 Kč, a to včetně poplatků prodejní sítě www.ticketportal.cz. Nechte se tak nalákat na nový Sázavafest konající se v kouzelném zámeckém lesoparku a potěšte už teď sebe nebo své nejbližší koupí lístků za zvýhodněnou cenu.


Text: Mikr
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání