Sázavafest 2013 odhaluje další dvě hudební esa

sázavafest 2013Festival, který má v českých luzích a hájích dlouholetou tradici se uskuteční i letos. Na Sázavafest tentokrát dorazí i rakousko-britské duo Mr. Dero & Klumzy Tung a oblíbená kapela Visací Zámek. Letní open air akce se uskuteční ve dnech od 1. do 3. srpna 2013. Nová lokalita přivábí návštěvníky do krásného zámeckého lesoparku ve Světlé nad Sázavou.


Na Sázavafestu 2013 se představí mezinárodního dvojice Mr. Dero z rakouského Štýrského Hradce a Klumzy Tung z Londýna. Kluci se dali dohromady v roce 2006. Od té doby vystoupili na mnoha úspěšných koncertech a festivalech v Německu, Rakousku nebo Velké Británii, kde si je fanoušci oblíbili především pro jejich energická živá vystoupení s prvky elektronické scény, hip hopu, funky, dubstepu nebo drum’n’bassu – to vše kombinováno s klasickými songy, nadčasovými melodiemi, exklusivními mash-upy a hlavně skvělým freestyle provedením.

Na festivalu samozřejmě nesmí chybět ani zažitá hudební klasika. Už v roce 1982 se dala dohromady česká punk-rocková skupina Visací Zámek. Kapela je právem považována za nejstarší českou punkovou legendu. Hraje stále v původní, čtvrt století staré, sestavě. Zejména v počátcích svojí tvorby silně ovlivnila zvuk celé jedné generace kapel a názory celé jedné generace posluchačů. V tomto trendu také pokračuje.

 

sázavafest 2013


Informace o vstupenkách na Sázavafest 2013:
Do 31. ledna můžete koupit vstupenku za cenu 550 Kč, a to včetně poplatků prodejní sítě www.ticketportal.cz. Nechte se tak nalákat na nový Sázavafest konající se v kouzelném zámeckém lesoparku a potěšte už teď sebe nebo své nejbližší koupí lístků za zvýhodněnou cenu.



Text: Mikr
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání