České hrady startují na Točníku v novém areálu!

České hradyFestival České Hrady odstartuje již tento pátek 12. července. V novém areálu v podhradí Točníku první den zahrají mimo jiné Mig 21, Mňága a Žďorp a v sobotu si návštěvníci zazpívají s Tomášem Klusem, Anetou Langerovou, Pipes and Pints nebo při večerním koncertu skupiny Kryštof.


Větší pohodlí pro návštěvníky a lepší podmínky pro dvě podia by měly nabídnout louky v podhradí Točníku 12. a 13. července, kam organizátoři festival přemístili. Areál se otevře v pátek v 18 hodin a již o hodinu později vystoupí na podiu skupina Mňága a Žďorp. Během večera se můžete těšit také na Karneval s vyhlášením nejlepší masky nebo na koncert skupiny Mig 21, která první den programu uzavře.

Sobotní nabitý program odstartuje v pravé poledne punková kapela Pipes and Pints. Dvě stage pak během dne nebídnou například Anetu Langerovou, Tomáše Kluse, slovenskou partičku No Name, Vypsanou fixu nebo skupinu Wohnout. Hrát se bude až do půlnoci, kdy první zastávku Českých Hradů uzavřou Monkey Business.

 

České hrady


Stanové město se bude nacházet mimo hlavní areál, ale bude umístěno v těsné blízkosti. Pořadatelé se rozhodli pro toto řešení také kvůli množství návštěvníků, které očekávají. Nový prostor by jim měl poskytnout větší komfort a usnadnit pohyb po areálu.


Text: Sylvie Zapletalová
Foto: Archiv





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání