Zahraniční line-up festivalu Let It Roll čítá přes 40 hvězd

let it rollOrganizátoři největšího tuzemského bass music festivalu zveřejnili seznam zahraničních účinkujících, kteří vystoupí na letním Let It Rollu. Oproti všeobecným trendům se díky své oblibě festival každoročně rozrůstá a dramaturgicky posouvá pomyslnou laťku výš. Avšak letos se dá hovořit vysloveně o skoku kupředu! Oproti loňskému ročníku nabídne akce návštěvníkům dvě stage navíc a také celkový počet zahraničních účinkujících se zdvojnásobil.


Přestěhování Let It Rollu do nové lokace v Benešově festivalu otevřelo nové možnosti. „V posledních třech letech bylo vždy vyprodáno. Prostorově bylo bývalé místo minulý rok už na hraně a bránilo nám to v dalším růstu. Proto jsme se přestěhovali do lepší a větší lokace v Benešově,“ vysvětluje promotér Zdeněk Souček. Organizátoři dosáhli svých předsevzetí a s novým místem konání dochází k velkému posunu. Počet pódií se díky většímu prostoru rozrostl na šest a to také umožnilo na festival pozvat větší počet účinkujících.

Letošní festival bude mít nejsilnější program za svou historii. Vystoupí zde zástupci špičky světové elektronické scény, zejména producenti drum&bassu, dubstepu a electra. Mezi hlavní taháky zahraničních producentů a DJ´s patří holandský projekt Nosia, u kterého poslední roky poptávka několikanásobně převyšuje možnou nabídku volných termínů, takže je téměř nemožné zajistit jejich účast na akci. Organizátorům se také podařilo poprvé pro české posluchače zabookovat projekt Netsky LIVE!, který má statisíce fanoušků po celém světě. Oproti klasickému hraní DJ´s umocňuje zážitek zakomponování živé kapely. Celé vystoupení se tak mění v regulérní koncert a aktuálně patří mezi nejžádanější live acty elektronické hudby na světě.

let it roll


Další výčet jmen z programu festivalu jen potvrzuje, že Let It Roll bude opět událostí roku elektronické hudby v České republice a v celoevropském měříku na poli bassmusic festivalů bude patřit mezi velmi významné. Mimo jiné zde vystoupí Andy C, Feed Me, Black Sun Empire, Ed Rush & Optical, Drumsound & Bassline Smith, Calyx & Teebee, Ayah Marar Live, Audio, A.Skillz, The Upbeats, Wilkinson, John B, Culprate, A.M.C, Kosheen DJs a další. Letní festival se uskuteční 2. a 3. srpna 2013 v Benešově.



Text: LIR
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání