Víkend zpestří Landronkafest

LadronkafestLadronkafest je největší volnočasový festival ve střední Evropě, který si dává za cíl nabídnout mladým lidem možnost kvalitně strávit svůj volný čas. Máte se tedy opět na co těšit! V sobotu 15. 9. můžete vyrazit do parku Ladronka a užít si báječný den. Rozhodně se nebudete nudit, i když počasí již nebude tak teplé, zábavné aktivity vás rozhodně zahřejí.

 


Letos se tato akce pořádá jubilejním desátým rokem. Návštěvníci budou mít možnost zapojit se do všech aktivit a vyzkoušet si na vlastní kůži nejrůznější sporty, kreativní workshopy, zúčastnit se prezentací zajímavých organizací a soutěžit o skvělé ceny. Festival spojuje sport, kulturu, hudbu, umění, adrenalin, show a zábavu.

Jistě vás zaujme, že se v parku odehraje Mistrovství ČR ve SLACKLINE! A co to vlastně je?  Provazochodectví jak ho neznáte. Je to mladý a dynamický sport, který spočívá v balancování, trikování a freestylu na nataženém popruhu. Nejedná se ovšem jenom o zábavu, neboť je to také skvělá rehabilitační pomůcka na rovnováhu a svaly.

Studentské kapely se měly možnost přihlásit do hlasování a pět finalistů, kteří budou mít štěstí, si zde zahrají živě. Inspirující bude určitě soutěž o nejlepší akrobatickou tanečnici na tyči! Pány to rozhodně nažhaví, neboť uvidí bitvy tanečnic, které si těsně před soubojem losují soupeřky a písničku. Soutěží se ve dvou kategoriích - amatérky (šanci má každá!) a profesionálky. O nejatraktivnějším vystoupení tentokrát rozhodnou diváci.

LadronkafestDalším velice zajímavým sportem je Woodkopf. Dva hráči s prknem na hlavě se snaží shodit prkno z hlavy toho druhého. Ovšem letos se bude za přítomnosti člena Rady starců Unie Woodkopf Ivana Trojana pořádat mistrovství světa!

Kluci chcete si zaboxovat? V prostorách bude stát boxerský ring! SK Hradčany přímo na pódiu předvede triky za pomoci současných reprezentantů. Vystoupí například olympijský účastník v gymnastice Martin Konečný. Uvidíte také exhibici triků dalších účastníků tréninkové připravy. Máte rádi fotbal? SK Střešovice 1911 je oblíbený fotbalový klub s početnou mládežnickou základnou všech kategorií. Můžete si vyzkoušet své vlastní dovednosti, jako je střelba na cíl a individuální technika s míčem.

Čeká vás také ukázka jízdy na skimboardu. Chcete vědět, o co se jedná? Přijďte se osobně podívat!  Uvidíte také rugby, kterému se říká balet na hřišti, i když občas při něm praskně nějaká kůstka. Pro děti ve věku 4 – 15 let je připravená zábavná překážková dráha - běh se šišatým balonem, slalom, přeskoky, narážeče. Tu představí pražská skupina In Motion. Její členové získali své schopnosti především v oblasti parkouru a pozemní akrobacie.

Já osobně bych rozhodně vyzkoušela skákací boty Poweriser, které umožní běhat rychlostí přes 40 km/h a pro trénované skokany není ani 2 metry vysoká překážka žádný problém. Budou tam i zkušení instruktoři, kteří vás naučí skákat i běhat do 15 minut.

Zábavu si zde najde úplně každý. Nejvíce určitě všechny z vás potěší informace, že všechny aktivity a vstup budou zdarma. Stačí sebou vzít jen dobrou náladu a pohodlné oblečení.



Text: Meggie
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání