Zpátky do školy? Nevadí, vydejte se na festival Back To School!

Back to SchoolOpen Air akce na počest nového akademického roku sklidila v loňském roce velký ohlas. I letos se uskuteční několik hudebních večerů na různých místech České republiky, na nichž vystoupí Vypsaná fiXa, Mandrage, Eddie Stoilow, Tleskač a skupina Cocotte minute. Vstup bude samozřejmě zdarma, aby si tuhle pořádnou jízdu mohl užít opravdu každý. Jaké datum si máte poznamenat do diáře?


Návrat do školních lavic bude i v novém studijním roce stylový. První zastávka bude 18. září v Olomouci, další je na programu hned o dva dny později v Brně. Zkrátka nepřijdou ani v Českých Budějovicích, kam zavítají hudební kapely 25. 9. Další párty se uskuteční v Plzni, Ostravě a štafetu zakončí koncert v Praze, který se uskuteční 4. října.

Back to SchoolNa návštěvníky ale nečeká jen pestrá porce muziky, ale i bohatý doprovodný program. Vzorní a soutěživí studenti mohou získat první zápočty a ti nejlepší titul tmA neboli osvědčení o absolvování zábavného rychlostudia v t-music Academy. Výherci budou odměněni voucherem s 50% slevou na internet na cesty. A to se leckomu bude do autobusu či vlaku jistě hodit. Další možnost vyžití nabídne malířský ateliér, na své si přijdou i fanoušci vědeckých expozic.

Na koncertech můžete vidět Vypsanou fiXu, která nabídne dávku pop-punku, plzeňští Madrage nevynechají známé songy jako „Šrouby a matice“ či „Františkovy lázně“. Mezi dalšími účinkujícími je parta z Milevska říkající si Tleskač, Cocotte Minute v čele se zpěvákem Zellerem a Eddie Stoilow. Ti se prosadili skladbami „Frozen“, „Floating“ nebo „Hey You“. Vstup na akci je zdarma.

Termíny zastávek Back To School:

 

  • 18. 09. Olomouc - Korunní pevnůstka
  • 20. 09. Brno - Areál Hněvkovského
  • 25. 09. České Budějovice - Areál kolejí JČU
  • 27. 09. Plzeň - Park Plaza Open Air
  • 02. 10. Ostrava - Dolní oblast Vítkovice
  • 04. 10. Praha - Výstaviště Holešovice

 


Text: Kristýna Šmejkalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání