Letošní Okoř nabídne porci kvalitní muziky!

Festival Okoř 2012Dvanáctý ročník jednoho z nejnavštěvovanějších českých jednodenních festivalů proběhne již za pár týdnů. A opět se jeho návštěvníci mohou těšit na mnoho známých jmen - Tomáš Klus, David Koller & Band, Nightwork, Anna K a další. Zda bude tento ročník stejně úspěšný jako ty předchozí, se budete moci přesvědčit sami 18. srpna na Okoři.


Pokud jste fanoušky českých interpretů a kapel a máte u soboty 18. srpna místo v diáři, poznačte si výlet na Okoř. Mohli byste si totiž užít koncerty skupin Mig 21, Horkýže Slíže, AirFare nebo Mandrage. Provádět celým dnem od začátku až dokonce bude ostřílená moderátorka Tereza Dobiášová.

Mimo již zmíněných muzikanty vystoupí Marta Kubišová, Michal Hrůza a chybět nebude také David Koller & Band, který zahraje společně s Barborou Polákovou píseň „Sami.“ Ta je po „Pánubohudooken“ Tomáše Kluse dalším protest songem, který si nebere servítky.

Festival Okoř 2012Pro návštěvníky, kteří se rozhodnou strávit v okolí zříceniny hradu Okoř celý den, bude připravena možnost využít stanové městečko. Pro ty, kteří naopak budou chtít jet ještě během večera a noci domů, zajistili pořadatelé možnost dojet na hrad i zpět kyvadlovou dopravou.

Další doporučení organizátorů zní jasně - nenechávejte koupi vstupenek na poslední chvíli. Rozhodně se totiž vyplatí pořídit lístek již v předprodeji v síti Ticketportal, než spoléhat na nákup na místě. Minulý ročník byl vyprodaný, a tak by se mohlo stát, že by váš výlet skončil před branami festivalu. Navíc v předprodeji vás vstupenka vyjde na 400 Kč a na místě bude možné ji zakoupit za 450 Kč. Pokud jste se už festivalově naladili, zkraťte si čekání na stránkách www.festivalokor.cz, kde si můžete prohlédnout areál nebo hlasovat pro svého nejoblíbenějšího interpreta.

 



Text: Sylvie Zapletalová
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání