Pilsner Fest oslaví kulaté výročí Plzeňského Prazdroje

Pilsner Fest 2012V Plzni zakončí prázdniny tradiční oslavy zlatavého moku, které letos oslaví 170 let společnosti Plzeňský Prazdroj a piva Pilsner Urquell. Přijďte se pobavit a strávit odpoledne s dobrou muzikou, poslední srpnový víkend bude stát za to.


Nic nepatří ke kulturnímu létu tolik, jako festival. Nic nepatří k festivalu tolik, jako zchlazení pivem. A když je kvalitní jedno i druhé, nemá to chybu. Své o tom vědí i organizátoři tradičních oslav plzeňských piv Pilsner Festu. Ten letos na 31. srpna a 1. září chystá pestrý hudební i doprovodný program, ke kterému si samozřejmě budete moci vychutnat to nejlepší pivo z Plzně.

Pódia Pilsner Festu ovládnou kapely jako Mňága a Žďorp, Tatabojs, Kamil Střihavka, David Koller band či J.A.R. Chybět nebude příjemný humor Jiřího Schmitzera a k mikrofonu se dostanou i skupiny, které hlasující fanoušci poslali do finále soutěže Prazdroj talentů.

Pilsner Fest 2012„Slibuji, že příjemným překvapením budou i méně známé skupiny a zpěváci, které si lidé sami zvolili ve veřejném hlasování v soutěži Prazdroj talentů,“ říká Roman Holý, čestný předseda poroty, jež v čele s Pavlem Andělem vybrala z téměř padesátky přihlášených čtrnáct nejzajímavějších, které se utkají během Léta v Prazdroji. Fanoušci mohou pro své favority hlasovat na webu nebo přímo během koncertů.

Letošní festival bude specifický především krásným výročím, které slaví společnost Plzeňský Prazdroj a pivo Pilsner Urquell. Od jejich vzniku totiž uplynulo už 170 let. Program tak bude plný nových tváří a velkých překvapení. Výčepy navíc nabídnou větší množství nápojů a návštěvníci budou moci, kromě piv Pilsner Urquell a Gambrinus 10°Originál, ochutnat například míchané nápoje z piva či poslední novinky, které Plzeňský Prazdroj uvedl na trh.

Kompletní program festivalu i odtajněné finálové kapely najdete už nyní na oficiálních stránkách Pilsner Festu.

 



Text: Tereza Netoličková
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání