Udělejte si výlet na Slovensko, bude tam Pohoda!

Bažant PohodaVe dnech 5. – 7. července se u našich slovenských sousedů uskuteční multikulturní festival Bažant Pohoda 2012, který bývá návštěvníky velmi kladně hodnocen. Na každého čeká spousta zábavy v podobě doprovodného programu a samozřejmě skvělé zážitky díky nabitému hudebnímu programu.


„Každoročně se snažíme poskytnout našim návštěvníkům i umělcům co nejlepší služby. Bažant Pohoda je dočasným domovem pro 30 tisíc lidí a téměř 200 uměleckých uskupení, pro které chceme připravit kvalitní zázemí. Naši návštěvníci si už zvykli na vysoký standard komfortu na trenčínském letišti a na to, aby bylo na našem festivalu dobře, potřebujeme i podporu silných partnerů, kteří přispívají k jejich pohodlí a dělí se s nimi o svoje umění“, nastínila k akci Eva Hegedušova-Dudašková z agentury pořádající festival Pohoda.

Bažant PohodaLidé se mohou i letos těšit na pivní vychytávky, jako je mobilní bar Zlatý Bažant Nealko, veterán umožňující prodej piva přes SMS, výměnu prázdných kelímků za plné – půlmetru za půllitr, a také nealko hlídky z programu „Pijte rozumně“. Letošní novinkou bude stylová hospoda Svět piva a talkshow Pivní řeči se zajímavými hosty.

Doprovodný program nabídne také možnost připojení na internet nonstop a zcela zdarma, různé exhibice na kolech, na letišti se bude nacházet i bazén, odpočinek si můžete dopřát rovněž v Johnson Controls chill-out stanu. K dispozici bude rovněž dostatečný počet stánků s občerstvením a nápoji.

Největším lákadlem je samozřejmě hudební program. Na letošní Pohodu zavítají takové hvězdy jako Lou Reed, Public Enemy, elektroničtí inovátoři Orbital, SebastiAn, Caribou či Eskmo, špičkové britské skupiny Kasabian, Elbow, The Kooks, Two Door Cinema Club, The Horrors, krásné umělkyně Emiliana Torrini, Anna Calvi, Bat For Lashes a Gemma Hayes.

Permanentka na akci (čtvrtek, pátek a sobota) stojí 99 Eur. Další poplatky jsou v ceně 39 Eur za karavan, parkování za 25 Eur.

 



Text: KRIS
Foto: Oficiální stránky akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání