Slovenský Let It Roll již tento víkend

Let it rollKonec světa má přijít ještě letos, proto je zapotřebí, užít si zbývající čas na maximum. Let It Roll na tento fakt myslel a připravil hned tři festivaly. Ten slovenský se uskuteční již 22. a 23. června na Duchonce. Oslavte s námi příchod Armageddonu!


Slovenská verze festivalu Let It Roll láká již podruhé kouzelným prostředím rekreační oblasti Duchonka s nádherným koupáním a nezapomenutelnou atmosférou. Nedaleko českých hranic se na jednom místě sejdou legendy jako Ed Rush, Aphrodite, LTJ Bukem nebo Friction a na druhé straně mladí a nadějní Dirtyphonics (LIVE), Brookes Brothers, Fred V & Grafix a Tantrum Desire.

Let it rollDruhá Trident stage se zaměří na neurofunk (v pátek v rámci Trust In Music label night vystoupí Rregula & Dementia a Neonlight), v sobotu si užijeme řezničiny od Donnyho, Katharsys a českého talenta Forbidden Society, jehož vlastní stejnojmenný label celou noc zastřeší.

Uniknout by návštěvníkům nemělo ani třetí Evropa 2 Charity pódium, na němž zahraje téměř 30 DJs hudbu různých žánrů bez nároku na honorář. Na tomto místě můžete příspěvkem podpořit nadaci Chance 4 Children.

Více informací o akci naleznete na webu www.letitroll.sk. Na festival je možné zakoupit výhodnou combo vstupenku, která platí na slovenský i český Let It Roll. K dispozici jsou v síti Ticketportal.

 




 



Text: Oficiální zastoupení festivalu
Foto: Let it Roll





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání