Novinky Sázavafestu 2012

SázavafestHlavní atrakcí a největší novinkou letošního Sázavafestu, který proběhne už za pár týdnů v Benešově u Prahy, je bezesporu ProMoPro DANCE HALL. Co ale taneční hala nabídne? A víte, že na Sázavafest můžete nyní koupit 1 + 1 vstupenku zdarma?


Lákadlem Sázavafestu 2012 je kromě účinkujících i letošní novinka, kterou je taneční hala ProMoPro. Ta bude fungovat po celou dobu konání festivalu a návštěvníkům nabídne pořádně nadupané večířky pod taktovkou světových DJs. Hala pojme až pět tisíc lidí, můžete se tak těšit na opravdu obrovskou letní taneční party.

Už ve čtvrtek 2. srpna, tedy první den festivalu, tu vystoupí například DJ BASSLICKER nebo DJ sof DANCE MANIA. Poté bude taneční party rozdělena do dvou hlavních scén – komerční Ibiza Summer Dance a trance music.

V pátek 3. srpna to v ProMoPro rozjedou jedni z nejvyhledávanějších umělců letní taneční scény. Nebude chybět Mike Candys se svou obří hudební a vizuální show v masce žlutého smajla a s laserovými prsty, ani Sak Noel, který na Sázavafestu rozjede party v Ibiza stylu. Umělce doplní například Athro, Future nebo dvojka projektu Dance Mania ve složení Mikael van Dikeen a Jerry Deejay.

V sobotu se můžete těšit na noc plnou trancových rytmů pod hlavičkou Dance Radia. ProMoPro Dance Hall přivítá například talentovaného Němce Dennise Sheperda, Chrise Sadlera, Thomase Coastlina nebo rezidenty pražského klubu Roxy Dolphina a Sally-J alias Cross Ryders. Sobotní formaci doplní DJ Enero.

SázavafestPro nedočkavé, nažhavené na pořádnou letní party, připravili pořadatelé tři warm-upy. Dva z nich už s velkým úspěchem proběhly a na třetí se můžete těšit v sobotu 21. července. Proběhne tematicky na hladině Vltavy na parníku Visla. Ve víru noční Prahy vyrazí parník od Palackého mostu a za mixážním pultem představí například ostříleného Athra, dvojici DJs projektu Dance Mania – Jerryho Deejaye a Mikaela van Dikeena a v neposlední řadě také producenta Époque Noir z ranní show pražského Radia City. Vzhledem k tomu, že parník zakotví ještě před půlnocí, je připravena také after party, která proběhne v pražském P. M. Clubu, kde se chystá program až do ranních hodin.

A teď pozor! Váháte-li zda se na Sázavafest vypravit, zbystřete všechny smysly. Pořadatelé totiž přichystali speciální akci. Od 1. června mohou všichni fanoušci festivalu zakoupit 1+1 vstupenku zdarma! Akce je ale limitovaná a končí vyprodáním zásob.

Chcete-li pomoci začínajícím kapelám, nezapomeňte hlasovat v soutěži Sázavafest Battle. Fanouškovské hlasy můžete posílat až do 19. června na serveru Muzikus.cz.

Co se týče hudebního programu, je zatím nejčerstvější novinkou výměna kapely You Say France & I Whistle za kytarovku Frantic Sunday, která se představí českému publiku vůbec poprvé, a to hned jako předkapela hlavních headlinerů Kaiser Chiefs.

Připomeňme, že dvanáctý ročník Sázavafestu proběhne od 2. do 5. srpna v Benešově u Prahy a nabídne mimo jiné Lyre le Temps, DJ Paula Oakenfolda, Mika Candyse, Tomáše Kluse, Charlie Straight, Fun Lovin Criminals, Anetu Langerovou a mnohé další.

 



Text: Tereza Netoličková
Foto: Sázavafest





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání