David Gránský zazářil v Mamma Mia – tancem v ploutvích riskoval zdraví

mamma miaZpěvák a herec David Gránský se poprvé představil jako Sky v muzikálovém hitu Mamma Mia! Díky zranění, které utrpěl v říjnu, byla jeho premiéra odložena až na poslední sérii představení Mamma Mia! v roce 2015.


Na jevišti exceloval, přestože mu rekonvalescence po  zlomené noze skončila teprve před týdnem. „Muzikál jsem si moc užil a děkuji všem kolegům, že mi pomáhali,“ prohlásil někdejší finalista soutěže X Factor. Partnerkou v roli Sophie mu byla Ivana Korolová, se kterou se David setkal už v seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Největší úspěch mělo podle očekávání taneční číslo v ploutvích, kde se Sky převléká do neoprenu přímo na jevišti. „Lékaři mě před tancem v ploutvích varovali, zvlášť, když jsem měl zlomený nárt, ale risknul jsem to!“ prozradil Gránský, jemuž nakonec tleskal vyprodaný sál pražského Kongresového centra ve stoje.

Muzikál Mamma Mia! premiérou Davida Gránského v roli Skye zakončil úspěšnou letošní sezónu. Na scénu se představení s hity skupiny ABBA vrátí znovu 26. února 2016, kdy přivítá diváka s pořadovým číslem 200 000.

mamma mia

O talentovaném umělci ve zkratce
David Gránský je absolvent  hudebně – dramatického oboru Státní konzervatoře v Praze.  Natočil seriály Vyprávěj, Gympl s (r)učením omezeným a Doktoři z Počátků. Na jevišti účinkoval v muzikálech Pomáda, Cyrano, Sněhová královna, Kapka medu pro Verunku a Tančírna. Do povědomí  veřejnosti se zapsal jako 15 letý finalista soutěže X Factor.  Jako moderátor uspěl v show Hlas Československa, kde prováděl zákulisím. Od roku 2009 je patronem mezinárodní soutěže Mladý moderátor.

 


Text: Otiz
Foto: Mamma Mia





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání