Nejlepší komici opět spolu na jednom pódiu

komici s.r.o.V úterý 4. listopadu 2014 od 19 hodin se na prknech Divadla Broadway představí celkem dvanáct českých bavičů v čele s Milošem Knorem a Rudou z Ostravy v benefičním stand-up představení nazvaném Komici s.r.o. - Hrají pro dobrou věc. Výtěžek z tohoto představení bude i letos věnován potřebným dětem.


„Benefiční představení pořádáme již pátým rokem", prozradil Miloš Knor. „Pokaždé se snažíme vybrané peníze předat konkrétním potřebným dětem. Letos hrajeme pro neziskovku Korunka Luhačovice, která pomáhá rodinám s postiženými dětmi".

Ve dvouhodinovém představení vystoupí Miloš Knor, Ruda z Ostravy, Josef Polášek, Richard Nedvěd, Karel Hynek, Ester Kočičková, Jakub Žáček, Lumír a Jana  Tučkovi, Petr Vydra, En.Dru a Nasty.

Soubor Komici s.r.o. je dobrovolným sdružením těch nejlepších komiků žánru stand-up comedy, který u nás zpopularizoval pořad Na stojáka kabelové televize HBO a ČT2. Samozřejmostí je, že všichni herci vystupují bez nároku na honorář. Vstupenky je možné zakoupit on-line na www.ticketart.cz nebo přímo v pokladně divadla.


komici s.r.o.Účinkují:
Miloš Knor, Ruda z Ostravy, Josef Polášek, Richard Nedvěd, Karel Hynek, Ester Kočičková, Jakub Žáček, Lumír a Jana  Tučkovi, Petr Vydra, En.Dru, Nasty a další.

Délka představení:
2 hodiny s přestávkou

Kam poputuje finanční výtěžek?
Nezisková organizace Korunka Luhačovice pomáhá převážně rodinám ze Zlínského kraje, které se starají o postižené děti. Dále má v patronaci dětský domov a kojenecký ústav. Peníze, které z benefice převezme, následně předá vytipovaným rodinám. Peníze budou využity na zakoupení kompenzačních pomůcek, které těmto rodinám ulehčí péči o jejich nemocné děti. Ihned po představení převezme na pódiu šek s vybranou částkou ředitelka Korunky Luhačovice Veronika Záhorská. Více informací na www.korunkaluhacovice.cz

 


Text: Milan Herman
Foto: Oficiální foto akce





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání