Zkus Risk v podání La Putyky

divadlo riskSoubor Cirk La Putyka hraje od ledna letošního roku své nejnovější představení „Risk“. Můžeš se těšit na skvělé mezinárodní obsazení, ale i na nové disciplíny, živou hudbu, projekce, akrobacii a další zajímavé prvky nového cirkusu. Na skvělý projekt můžeš do pražské La Fabriky vyrazit od 21. do 24. května, hraje se každý večer od 19:30 hodin.


Představení „Risk“ vzniklo v rámci mezinárodního projektu Lacrimae. Na něm dlouhodobě spolupracují špičkové soubory z různých koutů Evropy. Tento projekt byl realizován ve třech regionech, kromě českého Cirku La Putyka se na něm podílel Cirkus Cirkör ze Švédska a francouzský soubor Cahin Caha. Kromě „Risku“ se z této spolupráce zrodila také představení „Knitting Peace“ a „Rose“. Všechny tři díla obsahují společné prvky a tvůrčí postupy, i když každé z nich má vlastní téma i poetiku. Všechny tři můžeš letos vidět na festivalu Letní Letná.

 

divadlo risk


Samotný Risk je odvážný a dobrodružný, je esencí fantazie a svobody pohybu. Co se stane s člověkem, když dojde na určitou hranu? Udrží se na ní, pokračuje dál s novou zkušeností? Pokud z té hrany spadne, začíná život od začátku? V tomhle představení je možné všechno. Znovu můžeš zažít pocity štěstí a svobody. Připrav se na skvělou podívanou plnou kontrastů, barev a emocí. A také na nové cirkusové disciplíny a postupy. I handicapovaní můžou předvádět zajímavé kousky.

Pokud chceš alespoň trochu nasát atmosféru představení, podívej se níže na trailer, který tě už nenechá na pochybách, že bys měl na „Risk“ zajít. Nejbližšími možnostmi jsou čtyři představení od úterý 21. do pátku 24. května, vždy od 19:30. Vstupenky vyjdou na 450 korun. Více info se dozvíš na www.laputyka.cz.



 



Text: Pavel Urban
Foto: Oficiální foto souboru





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání