Kultovní muzikál Ples upírů snad zamíří do Prahy

Ples upírůNaše domácí produkce muzikálů je obrovská, jedná se o více, či méně kvalitní díla, která v očích veřejnosti postupně získávají punc nízké zábavy. Právě proto v těchto dnech producentka Ema Krahulíková bojuje o udělení licence na muzikálový skvost Ples upírů od režiséra Romana Polanského.


Tento muzikál by měl být uváděn na prknech Divadla Hybernia. Producentka Ema Krahulíková si klade za cíl držet se světových standardů, když nám tedy bude štěstí nakloněno, mohli bychom vidět živý orchestr, kostýmy, scénu i světelné efekty. S majiteli práv aktuálně nejedná pouze česká produkce, ale i světoznámé americké Divadlo Broadway. Dohled nad uvedením muzikálu o upířím hraběti Krolockovi by přitom mohl převzít sám oscarový režisér Roman Polanski.

Ples upírůKultovní muzikál sklízí úspěch po celém světě, přesto režisér původně o jeho úspěchu maličko pochyboval. Sám Roman Polanski prohlásil: „Vždy když vytvoříte film, nebo divadelní hru, existuje naděje na úspěch, nelze ho ale očekávat. Můžete jen doufat, že přijde. Takže jsem doufal, ale s tak velkým úspěchem, jsem opravdu nepočítal.“

Konečný verdikt zda se nakonec Ples upírů do Prahy dostane, bude znám za několik týdnů. V kladném případě by byla premiéra plánovaná na únor 2013.

 



Text: Kristýna Jirásková
Foto: Original Communications





SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:

 

Pro přidání komentáře je nutné se přihlásit pod svým uživatelským účtem.
Pokud ještě účet nemáte, můžete se snadno zaregistrovat zde.

Přihlášení

Anketa

Jak nejraději trávíte letní večery?

Výsledky

Doporučujeme

Splněné přání